Murerstillads

Udlejning af murerstillads i København på Sjælland

Hos V-K Stillads kan du leje et murerstillads til at løfte din opgave. Det gælder uanset opgaven, et murerstillads er som oftest opbygget med en bred og stabil platform. Med et murerstillads har du et sikkert grundlag med stor bæreevne og mulighed for at fragte dine materialer gennem materialetårne.

Et murerstillads kaldes også ofte for svært stålstillads og HAKI stillads. Vi er leveringsdygtige af HAKI Universal stillads, som er noget af det sikreste, letteste og stærkeste, man kan finde.

 

Fokus på din sikkerhed med vores murerstilladser

Med et murerstillads mindsker du risikoen for dårlige arbejdspositioner markant. På grund af de mange muligheder for indstillinger af stilladset undgår du unødvendige løft. Murerstilladset er nemlig et fleksibelt system, fordi det kan kombineres og opsættes på et utal af måder.

Derfor får du et stillads hos os, der passer til lige netop din arbejdsopgave. Vi kommer gerne og hjælper dig med opsætningen, monteringen og nedtagningen. Det gør vi, fordi vi ønsker at være tæt på dig. Ved at være tæt på vores kunder kan vi levere det helt rigtige stillads hver gang.

 

Kontakt os og hør om dine muligheder

Så kontakt os gerne. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med leje af stillads – og vi sørger samtidigt for at overholde alle de gældende regler på området, så din sikkerhed er garanteret.

Ring til os på tlf. 81 615 062 / 27 826 364 eller skriv en mail til os via: kontakt@vk-stillads.dk.

 

Har du set vores facadestilladser?

VK stillads ApS - Islandsgade 15 - 4690 Haslev - Cvr: 29410755 - T: 81 615 062 / 27 826 364 - E: kontakt@vk-stillads.dk
| Cookie- og privatlivs politik | Sitemap
Top